Hotspot: Vegan Junk Food Bar

 

Afgelopen week heb ik toch zó lekker gegeten in Amsterdam! Samen met een vriendin heb ik bij Vegan Junk Food Bar een dikke vette vegan burger, zoete aardappelfrietjes en normale frietjes besteld. Al een tijdje stond deze nieuwe vegan hotspot op mijn lijstje om uit te proberen en omdat het zo ongelofelijk smullen was, raad ik jullie dit leuke eetplekje in Amsterdam zeker aan!

Vegan Junk Food Bar is pas een paar maanden nieuw en heeft een compleet plantaardig aanbod aan heerlijke hapjes, zoals burgers, frietjes, nuggets, salades, pizza, kapsalon, desserts en nog zoveel meer lekkers! Jammer genoeg zijn ze alleen nog gevestigd in Amsterdam, maar ze zijn wel van plan om in meerdere steden hun vestiging te openen. In Amsterdam vind je het restaurant maar ook de bar variant van Vegan Junk Food Bar.

Samen met een vriendin zijn wij naar de bar geweest. We hebben beide de Original VJFB Burger gekozen dat op soja basis is gemaakt en voor de rest is de burger rijk gevuld met vegan kaas, groente en een smaakvolle saus. Als je dit niet lekker gaat vinden… dan weet ik het ook niet, maar ik ben er van overtuigd dat ook de niet-vegans onder ons versteld zullen staan over hoe goed deze burger wel niet smaakt en er stiekem de volgende keer nog wel één van willen!

Dus als je in Amsterdam bent is deze vegan hotspot zeker de moeite waard! Waarschuwing: je zit 5 uur nadat je hier hebt gegeten nog steeds vol, maar wel verzadigd 😉

VJFB – Burger Bar
Staringplein 22
Open: 12:00 – 22:00 uur

VJFB – Restaurant
Marie Heinekenplein 9-10
Open: 11:00 – 01:00 uur

xo Laura

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *