Hotspot: The Cold Pressed Juicery

 

Amsterdam is echt een stad waar ik graag zou willen wonen! Eén van de redenen waarom is dat je er zoveel gezonde keuzes hebt wat betreft ontbijtjes, snacks, sapjes, lunch en avondeten! Alleen al om deze reden kom ik graag in Amsterdam, soms dus puur om gezonde hotspots uit te proberen en niet eens om een dagje te shoppen. Stiekem houd ik niet zo heel erg van shoppen en dan vooral niet in de winter. Even een feitje over mij tussendoor. 😉 Daarentegen houd ik dus wel van foodshoppen, foodtouren, of hoe je het ook wilt noemen. Geen idee of die woorden echt bestaan, maar je snapt wat ik bedoel!

The Cold Pressed Juicery is een healthy hotspot met meerdere vestigingen in Amsterdam. Deze hotspot verkoopt vooral veel smoothies, smoothie bowls, maar ook lekkere raw vegan wraps, juices en zoete snacks! Je kunt als je een smoothie wilt bestellen kiezen uit medium of large. De prijs voor een medium smoothie is €6,50 en voor een large betaal je €7,50. Een prijs dat iets wat aan de hoge kant zit vind ik persoonlijk, maar je krijgt er ook een dosis vitamine en energie boost voor terug! De ingrediënten die TCPJ toevoegt zijn dan ook niet zomaar bananen met aardbeien maar juist de meest exotische ingrediënten uit Azië, Afrika, Mexico, etc.

Samen met mijn mams ben ik in Amsterdam op zoek gegaan naar deze leuke vegan hotspot en wat was het lekker! We hebben allebei een smoothie bowl besteld. The Dragon Bowl en The Super Bowl om precies te zijn. In de eerste bowl zit pitaya, frambozen en mango en The Super Bowl bestaat uit matcha, papaya en probiotica. Probiotica zijn goede bacteriën die zorgen voor een betere spijsvertering en kunnen zelfs darmklachten verlichten of voorkomen.
De bowls waren rijkelijk afgemaakt met een boel toppings, zoals moerbeibessen, kiwi, zonnebloempitten en kokos. Na de bowl voel je je ook prima vol, niet ontzettend vol, maar licht vol en dat is echt een prettig gevoel! Geen opgeblazen buik dus. Tijdens het bestellen van de bowls zag ik wat snacks bij de kassa staan in mooie glazen mason jars. Heel verleidelijk en dus moest ik daar iets van geproefd hebben! Als ‘toetje’ heb ik twee energy balls en een energy bar besteld. Deze maakten onze lunch helemaal af! Hierna liepen we met twee goed gevulde magen en vol energie de juicery uit. Zeker het proberen waard dus!

 

xo Laura

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *