Hotspot: Heavenly Cupcakes

 

Literally heaven! Heavenly Cupcakes is gevestigd in Rotterdam en is een klein, gezellig en knus tentje. Deze leuke bakkerij en lunchroom in één is 100% plantaardig. Je kunt hier dus terecht voor een lekker hapje en drankje, maar ook voor een high tea zoals ik laatst heb gedaan!

Ik kende Heavenly Cupcakes al van vegan evenementen die ik heb bezocht, zoals VeggieWorld en Vegfest. Heavenly Cupcakes verkocht hier haar lekkere, zoete hapjes, zoals muffins en kleurrijke taarten waar je ja amen tegen zegt. Na het proeven van al deze heavenly hapjes wilde ik toch ook wel heel graag haar lunchroom uitproberen in Rotterdam en omdat mijn tentamenweek net voorbij was heb ik besloten een high tea te boeken bij HC. Het was echt een cadeautje om hier te eten!

Ten eerste trok ik aan de verkeerde deur om binnen te komen. Namelijk aan een gewone huisdeur. En nee daar stopte het niet, ik ging door met kloppen en roepen aan toe. Tsja, het was wel hilarisch. Eenmaal binnen gekomen werden we hartelijk ontvangen en de hapjes stonden voor ik het wist al klaar op onze tafel naast het raam. Nee echt, meteen. Binnen een minuut na binnenkomst kwam de eigenaresse al vrolijk naar ons toegelopen met schalen vol hapjes, haha. Alles zag er echt geweldig lekker uit en dus wist ik niet waar ik moest beginnen. Wat kregen we? Broodjes met ”ham”, croissants, ”worstenbroodjes”, wafels, muffins, taarten, chocola, koekjes en vegan kaviaar! Van alles dus! En of we het op kregen? Nee hoor, we zaten bomvol maar gelukkig mochten we de rest meenemen naar huis. Mijn favoriete hapjes waren het worstenbroodje, chocolate chip cookie en de kokostaart.

Zie hier de menukaart van HC. Naast dat je hier kunt lunchen en voor een high tea terecht kunt is HC eigenlijk ook een mini supermarktje. Je kunt er namelijk verschillende producten kopen, zoals pasta, ”worst”, seitan, snoep, mayonnaise, slagroom, ijs, etc.!

Dus de volgende keer als je in Rotterdam bent of iets te vieren hebt of iets nodig hebt voor de keuken… 😉

xo Laura

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *