Hotspot: Smooth

 

Dit leuke, hippe en pastelkleurig tentje in Dordrecht is super als je van lekkere smoothie bowls houdt want deze zijn zeker te weten lekker bij Smooth! Bovendien zijn alle smoothie bowls ook nog eens allemaal vegan en zelfs de broodjes kun je vegan samenstellen. Bonuspunten!

Sinds vorige week is er een nieuwe smoothie bowl bij gekomen, namelijk: de Mermaid Bowl! Holy moly, toen ik de foto van deze pracht bowl voorbij zag komen op de Instagram pagina van Smooth smolt ik. Ik dacht: die moet ik uitproberen! Ten eerste, het is een mermaid bowl en dat klinkt natuurlijk al super leuk en tropisch en ten tweede, het heeft ook nog eens een heel vrolijk kleurtje. Deze smoothie bowl is gemaakt van spirulina, kokos en avocado en afgemaakt met vers fruit en granola. Heaven on a plate, ik bedoel… in a bowl, als je het mij vraagt!

Naast deze fantastische mermaid bowl hadden mijn moeder en ik een tijdje terug ook twee andere lekkere smoothie bowls uitgeprobeerd. Dit was de Monkey Bowl en de Mango Madness Bowl. De Monkey Bowl is gemaakt met pindakaas, cacao, avocado en banaan. De Mango Madness Bowl is gemaakt met mango, ananas en banaan. Natuurlijk hebben we wat van elkaars smoothie bowl geproefd uit nieuwsgierigheid en ik vond ze allebei heerlijk! De Monkey Bowl is wel echt voor de zoete liefhebber, want hij is best zoet en zwaar door de avocado maar o zo lekker. De Mango Madness bowl is wat lichter, fruitiger en lekker tropisch. Er wordt trouwens ook best een flinke hoeveelheid aan toppings over de bowls gestrooid en dat is natuurlijk altijd fijn!

Bovendien kun je bij Smooth ook terecht voor desserts en een ontbijtje dat bestaat uit yoghurt met granola of brood met 1 topping naar keuze, verse sinaasappelsap en een warm drankje.

Je kunt natuurlijk ook gewoon een smoothie drinken bij Smooth! Je hebt hier een ruime keuze aan smoothies, zoals açai, mango, bosvruchten, pindakaas met karamel of een groene smoothie van avocado, spinazie, kokos en ananas.

xo Laura

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *