Hotspot: The Happiness Café

 

Als je in Eindhoven bent moet je zeker even dit leuke eettentje bezoeken! Het is op loopafstand van het station en in het centrum. Een paar jaar geleden ben ik hier voor het eerst gaan eten en dat was zo ontzettend lekker! Ik herinner me dat ik toen een smoothie bowl had besteld met een vriendinnetje, midden in de zomer. Dit keer was het natuurlijk een tikkeltje kouder en zaten we daarom binnen, maar wel lekker cozy en weer eens heerlijk gegeten! Check hieronder wat voor lekkers je hier kunt eten + het menu. 🙂

Dit keer had ik een Green Bean Burger besteld samen met een heerlijke Green Machine juice. De burger bestaat uit een pittige burger met huisgemaakte hummus, verse spinazie, tomaat, gekaramelisseerde ui en huisgemaakte harissa swirl. De Green Machine juice is gemaakt van spinazie, komkommer, boerenkool, bleekselderij, citroen en een groene appel. Super hydraterend en verfrissend van smaak!

Zoals je merkt heb ik dus echt bomvol veel groente binnen gehad en het smaakte geweldig. Wel had ik een beetje last van een snotneus doordat de burger licht pittig was, maar daar heb ik altijd last van als ik pittig eten eet. Mijn moeder heeft gekozen voor de Vegan Curry Bowl gemaakt van volkoren rijst, geroosterde zoete aardappel, vegan curry, huisgemaakte hummus, verse baby spinazie en huisgemaakte harissa dressing.

Natúúrlijk kan ik een eettentje (vaak) niet verlaten zonder een toetje geproefd te hebben. Al meteen bij binnenkomst vallen de vers gebakken desserts op die bij de counter in de vitrine staan. Wat ik super leuk vind is dat je als vegan best veel keuze hebt uit desserts, maar ook uit heel veel gerechten op de menukaart. Wat voor desserts kun je hier zoal vinden? De Cookie Dough Chickpea Bars gemaakt van kikkererwten, havermout, amandelmelk, pure chocola en dadels. Daarnaast hebben ze er banaanbrood, Oreo Cupcakes gemaakt van oreo koekjes, vanille, amandelmelk, cacao en frosting. Voor de rest lagen er ook nog scones en appelmuffins en dat allemaal plantaardig! Nadat we kwijlend alle desserts af zijn gegaan hebben we gekozen om wat lekkers mee te nemen voor onderweg. Ik kan je in ieder geval zeggen dat de appelmuffin en de Cookie Dough Chickpea Bar verrukkelijk lekker zijn. 😉

Je kunt bij de Happiness Café een lekker ontbijtje scoren, een drankje doen, take-away, lunchen en avondeten. Trouwens, er zijn hier geen vaste tijden voor het ontbijt, want it’s all day long baby, dus je kunt de hele dag genieten van een ruime keuze uit breakfast bowls. Yay! Check hier het menu van Happiness Café.

Geniet van jullie (luie) zondag! Fijn weekend!

xo Laura

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *