Detox thee review 5-daagse Fresh Teatox

 

Dankzij de Detotoxshop heb ik 15 dagen lang kunnen genieten van een heerlijk kopje detox thee. Ik mocht twee verschillende soorten thee uitproberen. Eén voor de ochtend en één voor de avond. Naast dat de beide theesoorten ontzettend lekker zijn, draagt het ook bij aan een gezonde levensstijl en alles wat daarbij komt kijken. Als je dus toe bent aan een fitte en gezonde levensstijl dan zal deze thee zeker iets voor jou zijn. Ik vertel je graag hoe ik deze Fresh Teatox detox thee heb ervaren!

Hoe ben ik hiermee begonnen?

De Detoxshop heeft mij vorige maand gevraagd om deze detox thee uit te proberen voor 15 dagen. Dat vond ik wel wat voor mij! Ik drink elke dag thee, een kopje in de ochtend en een kopje in de avond. Heerlijk vind ik het. Maar heb ik überhaupt ooit een detox uitgeprobeerd in welke vorm dan ook? Ja. Zo heb ik wel eens meegedaan aan een 5-daagse detoxweek waarbij ik mijn voedingspatroon moest aanpassen volgens een bepaald schema. Dit schema was opgesteld door twee gecertificeerde Amerikaanse trainers en dieet coaches. Verder heb ik nooit echt aan een detox meegedaan.

Daarnaast snap ik dat een detox voor veel mensen ‘extreem’ in de oren klinkt. Zo heb je natuurlijk verschillende soorten detoxvormen. De ene detox bestaat alleen maar uit water drinken, terwijl je bij de ander wel gewoon kunt blijven eten, maar khoolydraten uit je voedingspatroon weg moet halen. Dan heb je ook weer de juice detox waarbij je iedere dag versgesperste groente en fruit juices drinkt.

Als je dit allemaal toch nog extreem in de oren klinkt heb ik goed nieuws voor je. De Fresh Teatox detox thee biedt twee verschillende theesmaakjes die je kunt combineren met jouw voedingspatroon op dat moment (het liefste natuurlijk wel een zo gezond en groen mogelijke voedingspatroon ;)). Als je in het dagelijkse leven een echte theeleut bent zoals ik (van koffie moet ik niks hebben, sorry!), word je hier zeker weten blij van. Ik vertel je graag waarom!

detox thee

Over Fresh Teatox detox thee

In de doos die ik thuis bezorgd krijg vind ik twee eenvoudige maar praktische zakjes thee. Het ene zakje is groen en is speciaal voor de ochtend. Het andere zakje is blauw en is bedoeld om net voor het slapen te drinken. Ik zou er zo’n 15 dagen mee vooruit kunnen! Ik ben heel nieuwsgierig en kan niet wachten om het te proberen. Op de voorkant lees ik dat het gaat om 100% natuurlijke ingrediënten. Hier wil ik meer over weten. Enthousiast kijk ik op de achterkant om de ingrediëntenlijst te bekijken. Op het etiket staan veel ingrediënten vermeld. Zo bevat de ‘morning’ teatox thee ingrediënten als; citroengras, witte thee Mao Feng, citroenschil, paardenstaartkruid, paardenbloem, spirulina, groene thee matcha en guarana. De ochtend thee is een variant van vooral groene thee gecombineerd met allerlei natuurlijke en fruitige kruiden. De ‘evening’ teatox thee bestaat uit o.a.; appel, sinaasappelschil, marigold, vrouwenmantelkruid, valeriaan en bonenkruid. Beide theeën ruiken verslavend lekker, zoet en fris!

Het is de bedoeling dat je een kopje ‘morning’ thee vóór je ontbijt drinkt. De ‘evening’ thee drink je een half uurtje voordat je gaat slapen. Voor beide theeën gebruik je één theelepel en dit doe je vervolgens in een zogenaamde thee-ei. Mijn thee-ei heeft wat grotere gaatjes waardoor de kleinere kruidenstukjes makkelijk in mijn theekopje achterblijven. Dit ervaar ik persoonlijk niet als iets vervelends. Het thee-eitje leg je in je kopje met heet water en laat je voor ongeveer 2-3 minuten intrekken.

De voordelen van de Morning Fresh Teatox thee:

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Verhoogde energie
  • Onderdrukt de eetlust
  • Stimuleert vetverbranding
  • Vermindert opgeblazen gevoel

De voordelen van de Evening  Fresh Teatox thee:

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Reinigt je lichaam van binnenuit
  • Stimuleert vetverbranding
  • Vermindert opgeblazen gevoel
  • Bevordert een natuurlijke nachtrust

detox thee

detox thee

Mijn persoonlijke ervaring

Wat ik vooral vind is dat dit één van de lekkerste theesoorten is die ik ooit heb geproefd. Daar ben ik 100% eerlijk in. Het smaakt zoet, fris, natuurlijk en lekker! Wellicht dat ik in de toekomst deze Teatox pakket eens zal bestellen. Ik ben er in ieder geval erg enthousiast over geworden. Verder heb ik gemerkt dat het inderdaad de eetlust stilt. Aan de andere kant is het niet mijn doel om met deze thee af te vallen. Mijn gewicht is dan ook precies hetzelfde gebleven na 15 dagen. Bovendien wilde ik de thee graag uitproberen omdat ik het hartstikke leuk vind om iets nieuws uit te proberen en zeker als dit 100% natuurlijk is. Veel van de genoemde kruiden die deze twee theesoorten bevat heb ik nooit eerder in mijn thee gehad. Waar ik deze 15 dagen sowieso geen last van heb gehad is een opgeblazen buik! Deze thee helpt daar inderdaad heel goed tegen.

Tot slot heb ik ook geen problemen gehad met mijn nachtrust. In de 15 dagen dat ik deze thee heb uitgeprobeerd heb ik absoluut geen last gehad om in slaap te vallen. Vóór het drinken van deze detox thee heb ik normaal gesproken ook geen problemen met mijn nachtrust gehad, maar ik geloof zeker dat het drinken van deze (evening) thee helpt je te kalmeren! Verder heb ik maar liefst 20 dagen gebruik kunnen maken van de thee in plaats van 15 dagen.

De 15-daagse Fresh Teatox detox thee van de Detoxshop is op dit moment in de aanbieding! Normale prijs: €23,95, nu: €20,95. Als je geïnteresseerd bent dan kun je hier meer informatie over het product vinden. Verder verkoopt de Detoxshop naast de Fresh Teatox thee pakketten nog vele andere natuurlijke producten.

xo Laura

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *