Hotspot: The Meets Amsterdam

 

Je wilt lekker uit eten maar naar een 100% vegan restaurant hoeft ook weer niet. Dan spreekt The Meets je misschien wel aan. Het tweede filiaal van The Meets is begin februari in Amsterdam geopend en ik mocht bij de opening aanwezig zijn! En ik kan je zeggen het eten smaakt héél goed. Het menukaart bestaat uit 80% plantaardig eten en 20% bestaat uit dierlijke producten. Op deze manier is het toegankelijk voor de vleeseter, maar is het ook leuk om wat nieuws uit te proberen en te kiezen voor een plantaardig gerecht!

The Meets Amsterdam

The Meets maakt gebruik van lokale en biologische producten. Verder bevatten de gerechten geen geraffineerde suikers, toevoegingen of andere troep. Het eten is heel smaakvol en veelzijdig.

Wat staat er op het menu van The Meets?

Wat je kan verwachten van het nieuwe menu van The Meets? Ze hebben er van alles! De lekkerste fruit- en groente smoothie bowls als ontbijt, rijkgevulde sandwiches, Mexicaanse burgers, soepen, salades, groenteplankjes, ‘’bitterballen’’ als lunch of diner, fruit en groentesapjes voor een energieboost en uiteraard wel zo’n tien verschillende soorten desserts!

The Meets Amsterdam

The Meets Amsterdam

Toegankelijk voor veganist en carnivoor

Het is een leuk en vrolijk tentje met een artistiek tintje. Bovendien komt er een terras in het nieuwe restaurant waar je met warm weer lekker buiten kunt zitten. The Meets is leuk en toegankelijk voor veganisten, vegetariërs en carnivoren. Zo bestaat het menu voor 80% uit plantaardig eten, maar als je de behoefte hebt om ei, kaas of wat vlees of vis toe te voegen, dan kan dat hier ook. Het nieuwe restaurant is gevestigd in de Indische buurt waar je met het openbaar vervoer zo bent!

xo Laura

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *