Hotspot: SUE

 

SUE is een heerlijk vegan tentje waar je terecht kunt voor een voedzaam en vullend ontbijtje, tussendoortje, lunch of high tea! SUE heeft verschillende verkooppunten door heel Nederland waar hapjes van SUE worden verkocht. Rotterdam daarentegen, heeft dus haar eigen SUE lunchroom. Dit leuke tentje is dan zeker weten een gezonder alternatief voor zoetigheden die normaal gesproken vol suiker en vet zitten. Zoals de slogan van SUE luidt: ”zoet zonder suiker” houdt uiteraard in dat alle hapjes ook echt zonder suiker zijn gemaakt, gluten vrij, lactose vrij, en ook nog eens raw en vegan zijn!

Een tijdje geleden heb ik samen met mijn mams SUE in Rotterdam uitgeprobeerd en wat was het lekker! We hebben hier samen gelunched en nog een heerlijke dessert plateau besteld vol verschillende lekkernijen. Van de typische SUE bites tot taart en truffles. Ik kon er nog een heel bord van op, zo lekker was het! Als lunch hebben we beiden gekozen voor de spring rolls met 2 sausjes erbij die het gerecht helemaal afmaakten. De binnenkant van de spring roll was gevuld met groente en mangostukjes. Jammer genoeg vulde de lunch niet heel erg en daarom denk ik dat als er twee extra spring rolls op het bord lagen (4 in totaal) dat het wel perfect was! Toch heb ik van iedere hap genoten en natuurlijk van de desserts als afsluiter.

Het tentje zat gezellig vol en je zag telkens weer verschillende lekkere hapjes voorbij komen. Het interieur is rustig en licht ingericht. Bovendien staat de vitrine vol zoetigheden waar je uit kunt kiezen. Mijn moeder en ik konden het natuurlijk niet laten om wat te kopen voor onderweg. Zo hebben we twee SUE bites gekocht van chocola en karamel. Smullennn! Omdat het bijna Sinterklaas was toen wij SUE bezochten verkochten ze er ook zelfgemaakte kruidnoten. Verder stond er een mooi groot stuk banaanbrood bij de kassa en uiteraard de truffles gemaakt van o.a. dadels, cacao, kokos en cacaonibs.

Kijk eens op de website van SUE en vind de dichtsbijzijnde verkooppunt bij jou in de buurt!

xo Laura

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *