Hotspot: Juice Brothers (+ lekkerste ijs ooit!)

 

 

Een dagje Amsterdam betekent voor mij automatisch een bezoekje aan Juice Brothers! Dit leuke vegan tentje heb ik voor het eerst bezocht in New York en werd ik meteen fan! Nadat ik heb ontdekt dat ze ook in Nederland zitten kom ik hier iedere keer als ik naar Amsterdam ga. Waarom is dit één van mijn favoriete hotspots in Amsterdam? En van wat voor lekkers kun je hier allemaal genieten? Ik vertel het je graag!

Juice Brothers

Oorspronkelijk komt Juice Brothers uit New York. Later breidde deze vegan foodketen zich uit naar Amsterdam en daar ben ik héél blij om! Een paar jaar geleden was ik samen met mijn moeder op vakantie in New York en hier kwam ik de Juice Brothers tegen. Uren achter elkaar wandelen onder de warme zonnestralen van New York maken je toch wel wat dorstig. Zo ben ik dit leuke tentje binnen gelopen en heb ik hier een heerlijke fruit en groente juice geproefd. Wat was het lekker!

Dat Juice Brothers nu al een tijdje in Amsterdam te vinden is vind ik natuurlijk meer dan leuk! Juice Brothers is verfrissend, gezond en vegan. Wel moet ik zeggen dat je portemonnee er wat minder blij van wordt. Toch is het leuk om hier af en toe eens heen te gaan. Het is niet zo dat ik elke week in Amsterdam te vinden ben, dus als ik er kom dan geniet ik ook van alles wat er te halen valt! Amsterdam barst namelijk van de lekkere vegan hotspots en dan is het nogal moeilijk om me in te houden.

Juice Brothers

Juice Brothers

Het aanbod

Wat valt er allemaal te halen bij Juice Brothers? Juice, natuurlijk! Verder hebben ze er ook allerlei lekkere hapjes en smoothie bowls. Vorige week heb ik gekozen voor een green matcha smoothie bowl. Echt een aanrader! Bovendien vind ik het leuk om altijd weer iets nieuws uit te proberen. Matcha is daar een mooi voorbeeld voor. Matcha heb ik nooit in huis dus als ik ergens wat ga eten dan kies ik ook graag voor deze heerlijke smaakjes! Je kunt bij Juice Brothers bijvoorbeeld een tussendoortje voor onderweg kopen. Daarnaast kun je op sommige locaties ook lekker binnen zitten en daar genieten van je bowl of juice.

Juice Brothers

Maar wat er echt helemaal geweldig is aan de Juice Brothers zijn de ijsjes! De vestiging van Juice Brothers aan het Haarlemmerplein heeft namelijk een juicebar en ijssalon in één. De ijsjes hier zijn werkelijk fantastisch! Ik moet echt eerlijk zeggen dat ik nog nooit zulk lekker ijs heb geprobeerd. Als je fan bent van B&J’s, dan zul je dit ijs zeker goedkeuren. Zo vind ik de smaak hier veel op lijken! Toch overtreft het ijs van de Juice Brothers B&J’s. Persoonlijk vind ik het ijs van Juice Brothers lichter en natuurlijker. Daarnaast kun je kiezen uit vele smaken, zoals salted caramel, peanut butter, cookie dough, coffee, pistache en zelfs kurkuma! Dat zijn toch mooie plusplunten vind ik! Oh, enne… ik vergeet het belangrijkste pluspunt. Het is uiteraard allemaal vegan! Yay!

Deze zomer ga ik zeker nog een paar keer langs de ijssalon van Juice Brothers. Jij ook?! 🙂

xo Laura

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *